SlideShow

6

Alkolsel Istatistik



Alkol ve istatistik bi araya gelince insanin kafasi karismiyor degil.
Ama tek basina yasiyan bir bünye olarak , yeni tasindigim yurdumsu yerde ilk 1 bucuk haftada ne tükettigimi hesaplamak zorundaydim ; malum hayat pahali ki euro daha pahali .. Keske bütün herkes TL usülü konussa ; 3 milyon olur mu abi ; 3 euro olur mu abi pek olmuyo . Ondan ki avrupada pazarlik mantigi yok , etikette ne yaziyosa o.
Ipin ucunu kacirdim yine , ne diyordum ki ? Heh iste tüketim hesaplamasi istatistigi ... Yiyecekten cok sivi tüketilen bir hafta olmasi neticesiyle , giderilen alkolun sayisini hesaplamaya kalkistim. Kafam bulandi , midem karisti. Evet 7 gün icerisinde yaklasik olarak 55-60 arasi bira 10-15 arasi votka tüketimi yapmisim.
Dipnot: Biralar sise 50 lik olur , votkalar bardak .. O kadarda degil vecihi, sise votka mi tüketilirmis zaten.


Iste boyle bir hafta gecirdim ; ama isin enteresan yani bu istatistikler utanc verici bir sayi oyunuydu benim icin. Cünkü ben 3-4 kisiye gore epey bi az alkol tuketmistim. Bu utanci silmek icin var gücümle calismayi planliyorum. Nitekim yarin fondip antremanlari var.. BierJunge diyolar burda .. Tokusturuyosun full bardagi hop fondip .. 1 2 3 4 derken bi bakiyosun , artik bardak yok aslinda fondip olan sensin .. Sokaklara cikip whats the matrix ulan diye bagirasin geliyo ama o ulan kismini kimse anlamadiktan sonra sokiym böyle hayata...
Sonunda o kadar alkolden sonra icimi buraya kusmus oldum , suratimda malak bir ifade ; mutluyum ...

6 Sek Raki:

Mia Wallace

Valla içtikten sonra hesap yapınca insanın canı sıkılıyor boşver bırak anı yaşa :P ben de geçen gün abarttım 124 tl hesap verdim ama düşünmüyorum neymişş unutucaksın :)

Hero of Darkroom

simdi icim rahatladi , aklima bir an orasi geldide burda bir bira 1 tlye tekabulde :P : ) ama sen öle 124 gibi kusurlu bi rakam odedigine göre kokteyllere merak salmissin gibi geldi bana .. bencede ipin ucunu kacirip hepten unutmak lazim :)

Mia Wallace

dur yahu hesap yapma içime oturmasın. unuttum gitti :)

Hero of Darkroom

bende unuttum simdi , aksam icmek lazim o zaman : )

Nikita Roxie

İçtiğin o kadar şey azsa e yuh! :)
Oralarda cidden de su yerine bira tüketiliyor,ben buna inanmaya başladım.Para yeter mi o kadar şeye diyecektim ki orada su daha pahalıdır..:)

Hero of Darkroom

Vallahi az turkiyede lakabim cash ti burda sut cocugu olack heralde. evet evet toptan alinca bike su pahliya geliyor. neyseki suyu musluktan iciyoruz tabi biradan frsat olursa ... gene alkolluyum iyii geceler diliyorum buradan