SlideShow

4

Sendrom

Oyle pazartesiye falan baglayamiyacagim simdi bugun ku sendromu. Cunku burda pazarlar p.tesilere gore daha boktan sanirim. Neyse bugun erken kalktim ben ama bir arpa boyu yol gidemedim ya bi bunalim kapladi beni. Saclarim her biri ayni kutuplarmis gibi itmisler birbirlerini yukari ve zit yonde. insanlara urkunc geliyor tabi bide ustune bunalimsal surat ifadem. Mmmm daha ne olsun.
Uyudum uyuycam ama olmaz bugun sayesinde erken kalktigim isi bitirmem lazim. almanyada angewandte informatik okuyan var mi acaba :/ o kadar caresizim iste. beceriksizlik sendromu diyip noktayi koyuyorum . ps:karnimda ac , dudagimda ucukta cikio galiba (poh sic)

4 Sek Raki:

.

böyle uçuk çıkmadan önce bi kaşınma evresi olur ya, cızır cızır sızlar resmen. işte o anda yapman gereken tek şey bulduğun ilk el-yüz-vücut kremini oraya bolca sürmek sonra hiç ellememek.

ertesi güne çıkarsa gel rencide et beni.

Hero of Darkroom

Iste tam ustune bastin 2 gundur o kasima evresinde ama oyle bisiy dedin ki ; tek basima yasiyorum yeni tasindim sayilr neredeyse iki hafta : oyle k krem denen sey bende henuz bulunmuyo yandim galiba :/

.

kargoylan kaç günde ulaşır ki acaba :D bul bi yerden :D

Hero of Darkroom

Postayla ullasmiyo onu ogrendimde kargoyla bilemedim simdi .. buliym biyerden hayatimda ilk defa krem alsverisine cikicam cok metroseksuel hissettim kendimi :)