SlideShow

4

yeni bir hayat

tasindim bugun.. iki hafta once geldigim almanyanin gottingen sehrinde yurdumsu biyere tasindim.. ortak banyo ve ortak mutfagin oldugu apartmanisi bir villa.. 9 Kis kaliyoruz.. yarim yamalak almancamla nasil iare edicegimi gorucez.. odamdan memnunum 2 pencereli ferah bir oda. henuz 2 saat olmadi yerleseli.. bilgisayarimda yok simdilik.. sikildim haiyle , avlamaktan kurtulmus birtavan urkekligile oturyorum odamda , tek basima.. alisir insan nelere alismiyor ki.. yeni evmden yazigm ilk yazibu..bakalm bu yabanci duvarlar nelere sahit olacaklar...

4 Sek Raki:

Jove

şimdiden kolay gelsin.

Hero of Darkroom

Tesekkurler ... bi gun yolunuz gottingene duserse beklerim , amanyanin bu sogugunda sicak bir kahvevn 40 tan fazla bi sure hatiri olur diye saniyorum :)

Adsız

Yabancı değil, senin duvarların artık onlar. Kendini oralara hemen kabule ettireceksin. Hatta benim bu yorumu yaptıgım saatlerde sen çoktan benimsemiş olacaksın yeni evini..

Hero of Darkroom

Yabanci deil belki ama anne karni gibide olamaz hicbrzaman... benimsiyorum, benimsiyorum.. ne kadar samimi , o kadar kendimi kandirmisligim olacak.. hos, en buyuk zaferrler ve ganimetler en buyuk taaruzlardan gelir. kendinle olan taarruzdan daha buyugunu dusunemiyorum .. gelsin ganimetler :)