SlideShow

14

Kimse kimseye...

İki kimse arasında o kadar çok şey yaşanır ki anlatılamaz.. Ama bir gerçeği kadınlar kendi açılarından çok iyi bilip karşı taraf açısından hiç bilmezler..
Kimse kimse için ölmez , kimse kimsesizliktende ölmez.. Şimdi siz bunu karşınızda duran kadına söyleseniz atar yapar.. Ama kadın erkeğe söylese gerçekçilik olur erkek alttan almak durumunda kalır.. İşte böyle boktan bi durumdur bu.. 
Şimdi öğrenmiş oldunuz ki ; herkesin hayatında alternatifi vardır.. Unutmayın biri size çok aşıksa veyahut çok değer veriyorsa ve siz gidiyorsanız bu sizin kaybınız olacaktır.. Çünkü veren vermeyince kendine saklar hepsini .. Ama alan almadan nasıl yapacak ? Genelde çok aranılır sonra bunlar ama o eski aldıklarının yarısına başkaların tav olmak zorunda kalırlar.. 


Bence : kalmalısın , bu omuz sıcak sana.. Bir kalp her kalbe uymaz.. Bir göz her göze değmez..




14 Sek Raki:

hemera-nyks

"Kimse kimse için ölmez , kimse kimsesizliktende ölmez" kesinlikle
-
hemera

Hero of Darkroom

ama insanlar değer verene bunu söyleyip bildikleri bişeyi salakça söylemeyi severler değil mi : )

MaTRuŞKa

Ben karşı tarafı anlamaya çok çabaladım çok çalıştım bu bana birşey kazandırmak yerine çok şey kaybettirdi buna ne dersin Hero? :)

Hero of Darkroom

matruşka karşı tarafı anlamaya çalışmak gerçekten bazen anlamsızlaşıyor.. Nedenini henüz çözememiş olsamda karşı tarafa ekstra bişeyler hissedip çaba göstermeye başladığın an herşey sarpa sarıyor.. Sebebi şunlar olabilir : Çaba gösterdiğimizde bişey hissettiğimiz kesindir ve mantık biraz daha devre dışı kalıyor.. Karşı tarafta bu çabanın farkında olduğundan kendisini hint kumaşı formuna sokuyor ve senin sevgi yüzünden çıkardığın sorunları çözmek için çaba harcamıyor e nede olsa hint kumaşı.. ve tabi bu durumda kalbi kırılan sen oluyorsun..
4s kuralı gibi klişeler var ama ben sevmem klişeleri.. Sanırım kimse sevmeez herkes sevdiği insanın kendine özel ve istisnai olmasını ister..

Ama söyleyeceğim şudur ;
Sen çaba göstermek istiyorsan göster.. İçinden ne geliyorsa onu yap .. Çaba gösterirsem kırılırım aşık olursam üzülürüm diye düşünme..
Neden sonuçtur hayat.. Sonuç neden değil.. Sen nedeni yaşamayıp direk sonuçtan yola çıkarsan olmaz .. : )

denizkızı

hey ! ne oldu sana dostum ya ?! çok içlisin ... ama sana katılmamak imkansız : kimse vazgeçilmez değildir ..! boş ver yaa ! :))

Mia Wallace

ama hep öyle olmaz mı?

Sevdim sevilmedim, seveni sevemedim durumu

Nida

hero of darkroom(:cünkü kadinlarin ciddi oranda kaybetme korkusu ve güven problemi vardir..sen hic bir erkek gördün mü ''sevgilim beni aldatti terketti'', ''ayrildiktan sonra bana damgayi vurdu,küfür etti'' diyen.. bu tür davranislarda bulunan kadin varsada cok kücük bir kesimdir.. ama erkeklerin yapisinda olan sey bu,cogu erkegin baglilik korkusu var,genlerinde var bu..

cabuk kararlari degisebiliyor..cünkü onlar icin ruhlarina dokunan insan önemli oluyor, kadinlar icinse karsisindaki erkek haricinde kimse ruhuna dokunamaz diye serit cekiliyor dünyaya.. aradaki fark bu oldugu icin bircok konuya korkularimizdan dolayi tepki veriyoruz.. ve aslinda bircok erkek gibi sende yüzeysel bakip genelleme yapiyorsun..

umursamaz kadin yoktur,umursamaz rolü yapan kadin vardir.. ve tüm benliginle tek bir kadina asik olup baglanan adamda yoktur, asik oldugunu zanneden erkek vardir.. (: bende bunu genelliyorum öyleyse, hodrimeydan!:)))))

not: aldatildigini ögrendikten sonra kendini ikinci kattan atan psikopat (((:
ama simdi tirnagini bile kesmez aldatildigini örense,o ayri:)))

FiRSTe

"Bence : kalmalısın , bu omuz sıcak sana.. Bir kalp her kalbe uymaz.. Bir göz her göze değmez.."

Yazının bitişi, beni de bitirdi sanırım. Daha da üstüne bişi sölemem, söyleyemem

Hero of Darkroom

Elif; öncelikle bu bir genelleme değildir. Ben yüksek oranda yaşanan durumu ele alarak olayı dile getirdim : ) hani tüm kadınlar erkekler bunu yaşar demedim .. Kİ herkes istisnayı yaşamak ister , ben belki daha çok isterim ..
İnsan fazlasını ister ama insanın adapte olamayacağı durumda yoktur bu ne yaman çelişki olur hayat..

Aşkolsun :; hey dost : ) içliyim içiciyim aktif pasif sosyal ayırt etmeden.. boşvermek kolay çaba göstermek mesele : D

Mia; buna katılmıyorum .. herkes macera arar.. Bu yüzden flört dönemi tatlıdır. Soru işaretleri çeker insanı.. Kesin olacağını bildiğin birşeyi istemezsin olay bundan ibaret.. Soru işareti görüp çözmeye çalışmak istersin ..

Nida; günümüze gelelim nida.. kadınların kaybetme korkuları haybeden gerçek üstü düş sayılır sanki .. Erkeklerin terkedilmişlikleri daha fazladır bi kadına oranla.. En azından benim çevremde böyle oluyor. Ulan diyorum ben bütün enteresan erkekleri mi arkadaş edinmişim .. Erkekler daha çok bağımlılık istiyor, çünkü tecrübe dediğimiz şeyin geçici zevklerin artık onları kirlettiğini düşünüyorlar ki bence doğru.. Bağlanmak isterler ama boğulmak istemezler..
Yine söyleyeceğim ben genelleme yapmadım : ) yüksek oranda gerçekleşen durumu dillendirdim o kadar.. Bu hep böyle olur demedim :)
Umursamaz rolü yapan kadın rolüne kendini çok kaptırır bi bakarsın sevdiğin kadın artık yoktur yerine rolünü yaşayan bir kadın vardır..

Aldatılmış gibi hissetmiştim bi kere pek aldatılmışlık sayılmazdı. Kimbilir aldatılmışımdır belki .. Ama koy götüne rahvan gitsin derim ben buna.. Hee öğrensem kaldıramam.. Yerin dibinede sokarım kendisini.. Yok düşündüğün gibi değil ; ben bir cümle kurarım ona o o cümlenin içinde yıllarca boğulur.. :)

Firste; aynı frekanstayız demek ki :)
herkes 10. kattan düşüp öldü diye ölmem gerekmez.. Kimse kimse için ölmüyorsa ölmemem gerekmez ; kalmalı içinden geldiği gibi..

Hero of Darkroom
Bu yorum yazar tarafından silindi.
Nida

hep söyledigim seyler var..bu iliskili seyler hakkinda genel kanilara varmak cok yanlis oluyor..suan düsüncelerimizin çakismasi gibi..her insan diger insana göre degisiyor.. ask icinde o kadar cok sey barindiriyor ki.. insanlarin yapisina göre o kadar cok degisiklige ugruyor ki.. sabirliysa cok farkli, inatciysa cok daha farkli, umursamazsa cok cok daha farkli bir rol alabiliyor iki insanda.. bu yüzden bu durumda sana hak vermemden baska care yok(:

LieLLa

Tartıştığınız konuyu öberim sizin. :D Aşk diye bir şey yok olm, dağılın ulennnnnnnn!

Hero of Darkroom

Nida; insanların değişkenliği zaten güzel bir şey ama bu değişkenliğinde kendi ekseninde stabil olması şart.. yoksa işin içinden çıkılmaz.. Ve sorunda burda başlıyor zaten.. Siyahı severken biranda nasıl beyazı sevmeye başlayamıyorsak ilişkilerde böyle olmalı.. İştahımıza dur diyip tadına varmalıyız (=

Lieooololo; :d nokta koyarım diyosun olaya ama var dersem napcaz :p

.

lafının üstüne laf yok hanz :D gene kırmışın tökmüşün.. haklısın dibine kadar.