SlideShow

0

68. Golden Globe Ödülleri

2011 Altın Küre ödülleri dağıtıldı.
Yurtdışında olduğumdan dolayı fazla film seyretme imkanım olmuyor.  O yüzden filmler hakkında bir fikrim yok.
Yinede bir kaç cümle yazarım . Önce ödüllerin bir kısmını şöyle yazayım...

En İyi Film :

The Social Network

Yönetmen koltuğunda David Fincher'ın oturması zaten filmi kafadan üst sıralara taşıdı. Ve birde senaryosunun önemi var. Çok yaygın bir network ağı olan facebook kullanıcı sayısı çok yüksek. Ve senaryonun bu ağın oluşumu ve gelişimi hakkında olduğunu düşünürsek , filmin en iyi film seçilmesine şaşırılmamalı.


En İyi Kadın Oyuncu :


Natalie Portman

Black Swan filmiyle bu ödülü kazanan Natalie Portman zaten seyircilerin gönlünde taht kurmuş bir isim. İzlememiş olduğum Black Swan filmiyse IMDB'de en iyi 250 ye girdiğine göre Natalie Portman'a sadece oynayıp kazanmak düşmüş . .

En İyi Erkek Oyuncu:

Colin Firth

The Kings Speech adlı filmle ödülü kazanmış. Açıkçası , filmi izlemediğim için hiçbir fikrim yok . İzleyin karar verin .
Şahsen 2005 yılında Philip Seymour Hoffman'ın en iyi erkek oyuncu Oscar ödülünü aldığı "Capote" filmini izlemiştim. Adam gerçekten aşmış bir rol çıkarmıştı ama filmde bir o kadar yavandı. Uyumamak için türlü sinir krizine girmiştim.

En İyi Yardımcı Erkek Oyuncu

Christian Bale

The Figher filmiyle ödülü kazanmıştır. Christian Bale'in yeri benim için farklı olduğundan bu filmi fırsat bulur bulmaz izleyeceğim .

En İyi Yabancı Film

In a Better World . Danimarka çıkışlı olan bu film hakkında hiçbir fikrim yok.. Ama yabancı filmlere daha bir özen gösterilmeli diyerekten hepinizi izlemeye davet ediyorum..

0 Sek Raki: