SlideShow

2

Hmm Hmm


Başlık bulamadım lan ; beynim gitti geldi..
Aklıma az önce " Garı isterem garı isterem " repliği geldi.. Acaba mutsuz olduğum için mi bu replik aklıma geldi  ; anlamadım doğrusu.. Neyse bende istirem heralde.. Bir gelsin bir gitsin. .

Hiçbirşey yapasım yok , öyle depresif bir moddayım.. Bugün kendimi mutlu etmek için gidip kendime Port şarabı aldım.. Geçende arkadaş tattırmıştı ve gerçekten bayılmıştım. .Ben normal kırmızı şarabı pek sevmem , o buruk tat pek bi yorar beni.  Bu biraz daha acı daha oturaklı..
Belki yatmadan bir kadeh atarım, uyumama yardımcı olsun diye..
Bide nutella aldım az önce açıp çatallasamda çok mutlu olmuşluğum yok.. Angelina Jolienin dudaklarından yesem çok mutlu eder miydi, emin değilim; karar verdim etmezdi..
Hem ben tanımadığım kadınlarla biraz alkol almadan yakınlaşamıyorum.. Önce bir kadeh şaraba ne dersin ?
Şimdi olabilir ..

Ne saçmalıyorduk..
Ulan ben size bilimsel bir bilgi verecektim ; gidip ne konulardan bahsettim. Neyse az bekleyin bir sigara sarıp yakayım..
Sigaranın ilk nefesinin verdiği rahatlamayla geri geldim..
Ben iki işi iyi yaparım aslında ; iyi severim bide iyi silerim.. Aslında 3 işi iyi yapıyorum derdim ama 1 harfin hesabını yapmayalım..

Fonda Here comes the rain again çalıyor.. Eurythmics'ten değil; tabiki Hypnogaja'dan.. Bence gelmiş geçmiş en iyi coverdır bu şarkı..
Is it raining with you ?

Neyse artık gelelim bilimsel zımbırtımıza.. Güney Amerika'da Phoridae türünde ki dişi sineklerin karıncaları zombiye dönüştürdükleri ortaya çıkmış.
Bu sinekler karıncanın kafasına iğnesiyle yumurta sokuyormuş ve bu yumurta beyin hücrelerini yediği sürece vücudun işlevlerinin yerine getirilmesini sağlıyormuş. Diğer karıncalar tarafından öldürülmesin diye karıncayı kolonisinden 50 metre uzağa götürecek komutları veriyormuş ve en sonunda olgunlaşan yumurta karıncanın kafasını yararak dışarı sinek olarak çıkıyormuş.
Karıncayla insanı kıyaslamak tabiki olmaz ama zombilerin gerçek olması yolunda büyük bir adım gibi gözüküyor ..
Zombi filmlerinin manyağıyımdır ben.. Bi zombi filmi gördüm mü dayanamam anında izlerim.. Keşke yeni bir tane çıksada izlesek..

İşte öyle aptal gibiyim falan filan..
Ne yapsak , ne etsek ; haydi görüşürüz..

2 Sek Raki:

Serapus

Hypnogaja - Here comes the rain again. Var mı onun gibisi yahu. Hayatımın şarkısı.

Hero of Darkroom

kesinlikle yok.. aşmış bir şarkı : )