SlideShow

6

Özgüven


Yurtdışında yaşamaya çalışırken en büyük sorun özgüven kaybı oluyor. Gerek dil gerekse kültür açısından insanlarla çok uyuşamadığınızdan değişik seviyelerde özgüven düşüşü yaşıyorsunuz..
Bende buara bu özgüven düşüşünü sağlam bir şekilde yaşıyorum nedense.. Yarı sosyallikten olsa gerek. Bütün gün evinize kapansanız belki bu olmaz ama bişeyi yarım yapınca hoş olmuyor.
Neyse gelelim bunun çaresine. Özgüven , abuk subuk insanlarla yerine gelen birşey değil ; gerçi bu kişisine göre değişen birşey. Yinede genel olarak en etkili insanlar çok sevdiğimiz insanlar.

Öyle ki duygusal bir ilişkideyseniz sevgiliniz zaten kendinizi çok iyi hissetmenizi sağlayacaktır.
Başarılı bir erkeğin arkasında bir kadın olmasının açıklaması budur zaten ; başarılı bir erkek olmak için önce özgüveninizi maksimum düzeye çıkarmanız gerekir. Bu da ancak sizi çok seven bir kadının motivasyonuyla olur .

Tabi bütün bahsettiğimiz bu motivasyon kuru sözlerle olan birşey değil. Bazen uzun bir bakışma ve ardından ıslak bir öpücük , bazense kısa bir bakış ve uzun bir tebessüm ...

Yine burdan yola çıkarsak ; uzun mesafeli ilişkilerin bu sebepten dolayı yürümediğini söyleyebiliriz. Yani sonuçta çok seviyorsunuz ama yorulduğunuzda sarılamazsınız. Sizi iyi hissettirecek tek kişi yanınızda değil. Ve siz abuk subuk insanların sizi iyi hissettirmesini istemiyorsunuz.. Vesaire Vesaire..

Asıl anlatmak istediğim. Taban yaptım , taban..
Bazen şeytana mı uymak lazım ?

Şarkı

6 Sek Raki:

lucinda

bazense mesafeler nedeniyle uzak kaldığın o kişiyi, uzansan elinin değebileceği mesafede olup da aslında ruhen senden uzak olan kişiye tercih etmekteyim buaralar...

FiRSTe

şeytan bize uysun boşwer :)

Adsız

olmuyor uzaktayken olmuyor. bi taraf yapsa da diğer taraf yapamıyor :(

Hero of Darkroom

lucinda ; ruhen uzak kişiyi zaten boşver gitsin :|

Hero of Darkroom

firste; doğru söyledin vallahi (= şeytanı alkolik mi yapcaz :p

Hero of Darkroom

yeşil ; maalesef maalesef.. ama heşreyin bi oluru vardır heralde (=