SlideShow

2

İçki Alemi


Ağzımla içmeyi bırakalı 6 ay oluyor. Dün gece yine başka bir tarafımla içivermişim. İki arkadaşın doğum günü olduğundan evde bol içkili parti yapıldı.

He partiye gelmeden önce ; dün üniversite ligi başladı ve ilk maçımızda tecavüze uğrayıp 5-1 yenildik. Gol haricinde tek pozisyon bulduk onu da gol yapamadım.
Çok sinirliyim hala.

Neyse geldik partiye ; önce biralarla midemizi içkiye aşina hale getirdik. Daha sonra votkalarımızı alıp oturduk masanın başına ve zarlarla içki oyununa başladık.
Bir iki üç dört sonrasını pek sayamıyorum. Ordan tabi ki diskoya.
Pek net hatırlamasamda bol bol dans pistindeydim. Bir kaç tekila derken iyice zıvanadan çıkmışlığımız var.
Tabi hiçbirşey net değil .

Hatırladığım net ve salakça şeyler şunlar :
Çıkışta vestiyere gidip ben ceket bıraktım mıydı diye sormak  ; sabahın 6 buçuğunda eve varıp o kafayla sigara sarıp heryerde çakmak aramak..  Bulamayınca yarım saat elektrikli ocakta sigarayı yakmaya çalışmak. Yanmadı lan ! Neyse odamı talan ettikten sonra bir adet çakmak bulup  o sigarayı bir güzel içtim.

Bu arada benden hoşlanan kızlar varmış dün gece anladım.
Yada ben öyle düşündüm.
Olay şu : Arkadaşın arkadaşı var . Hep geliyor görüyoruz ediyoruz. Neyse dün gece arkadaş gelmiş bu Penelope diye tanıştırdı durup dururken . Lan zaten tanıyoruz ne diye tanıştırıyorsun . Neyse ismimi söyleyip kıçımı dönüp işime devam ettim. O sıra evin barında içki servisi yapmakla meşguldüm.

Ulan bi de bi lavuk vardı dün . Jonathan diyelim lavuğun adına . Arkadaşın arkadaşı . Doğum günü için başka şehirden gelmiş. Baya sohbet ettik falan ama tırstım ; herif gay midir nedir. Ulan her seferinde içeri giderken popo niye hafif ellenir. Türkiye de olsa kesin ağzına sıçardım. Ama almanya olunca insanların rahat olduğunu düşünüp yok lan gay değildir diyip sineye çekmek zorunda kalıyorsun.

İşte böyle birşeyler.
Heryerim ağrıyor.

Bide çalıştığım yerde yeni çalışma programı için hep akşam çalışmayı istedim. Patron diyor ki ; bu ne hep akşam yazmışsın, burası diskotek mi dj lik mi yapıcaksın .
Höööö ?! Baya bi sinirime dokundu. Öğrenci olabilir miyim acaba ? gündüzleri okulum olabilir mi !
Daha iyi bir iş bulana kadar sabır. Daha sonrasında yurtdışında türkle çalışanı siksinler.
Hadi eyvallah.

2 Sek Raki:

karakedi

tr'de uluorta jonathan'ın yaptığını yapmak göt isteyen bi konudur! içine kurt düşürmeyeyim ama senden işaret beklemişte olabilir şu jonathan! boşver takma kafana hayatın tadını çıkar... :)

Hero of Darkroom

trde göt istemeyen bişey mi var :D yok ya kafaya takılcak derecede ileri bişey değildi zaten