SlideShow

4

Pipimde olmayan şeylere dair

Bu onlardan biri değil ... 


Bakayım ne yokmuş ; hoo pipi yok lan  ....   Kadınlar ince varlıklardır diyorlar ya , sırf bu yüzden bazı düşüncelerimin vajinalaştığını düşünüyorum. Sanki beynim bazı düşünceleri itinayla alıp östrojenle sosluyor.

Neyse geyiği aslanın ağzına bırakalım gelelim şeyimde olmayan şeylere ...

Aslında saymakla bitmez . . . 15-20 kişi haricinde kimse pipimde değil mesela. İnsanları mutlu etmek isteyebilirim ama bu onları sallamak zorunda olduğum anlamına gelmez . .

Mesela uçarım lan ben. .  Evet evet bildiğin uçmak.
Gelelim dün gece ki uçuşa.
Akşam 10 a kadar çalıştıktan sonra itinayla eve gelinir ve ev partisine katılınır. Hızlı hızlı votkalar içildikten sonra üni partisine gidilir . Tabi orda beyin işlevini minimuma indirgeyene kadar içmeye devam edildikten sonra hatırlanmayacak biçimde eğlenilir. Sabah 6 da eve gelip sızılır .

Evet buraya kadar herşey rutin ve normal. Bundan sonrası yeni ve süpriz .
Saat 9 da ayağa kalkılır , baş dönmesi baş ağrısı mide bulantısı 3 lemesi arasında hızlıcana traş olunduktan sonra işe doğru yola koyulur.
6 saat falan orada çalıştıktan sonra yemeğe gidilir ve 1 saat orada oyalandıktan sonra akşam 7 gibi ikinci işe gidilir . Oradada 4 saat çalışıp eve geri dönülür ve bütün bunlar bloga yazılır .

Neden böyle detaylı anlattım ; çünkü yorgunlukta pipimde değil.
Hala dışarı çıksam mı diye düşünüyorum bu gece için . Harbi çıkasım var . Dün geceyi pek hatırlamadığım için kendimi eğlenmiş gibi hissetmiyorum. .

Bu sabah pantolonumun cebinden gizemli bir mini içki şişesi çıktı. Cebime nasıl girdiğine dair hiçbir fikrim yok. Spicy Cherry & Vodka yazıyor üstünde. Sanırım bu şişeyi hatıra olarak saklayacağım.
Kimbilir belki hayallerimde ki prenses vermiştir falan .. Evet alkolik ve kaşar prenses .

Neyse bak mesela ben maçoyumdur , öyle yanımızda ki hatunun davranışlarını pipimize takan cinsten bir insanız.

Zaten takma takma nereye kadar...

Ne kadar sallarsan salla , dona düşer son damla atasözüyle bugünü burada noktalıyorum.

4 Sek Raki:

bi kitabı bi günde bitiren kız.

taktık da nooldu efes pilsen zengin oldu gibi kıro bi açılımla giriş yaptım, yorum devam ederse daha fazla kültürelleşmeyeceği de kesin. zira fonda, verdiğin link çalıyor. bana dokundur. elle. galiba kısa süreli şok yaşıyorum.

Hero of Darkroom

bu yazıya böyle giriş en uygunu : )

atlat şoku ; bugün hafif meşrep günümdeyim :p

Can't touch this diyip iyice teşvik etseydim daha mı iyiydi sorarım sana

karakedi

kendini kaybedene kadar içmek niyekine?

geçenlerde içtiğim 1 kadeh şarap 3 bira sonrası; o da miller bira sayılırsa tabi, elimi attığım herşeyi kırdım; geceyi 3 bardakla noktaladım 4.yü sıyırdım; dedim kendime orda dur!. yani belki bunu benim pedere sormalı; ayıldıktan sonra tabi ki...

FiRSTe

bence en cok eglendiğimiz geceler, hep hatırlayamadıklarımızdır. :)
hem kafa ayılınca eger ne akdar sacmaladığını hatırlıyorsan, ölümüne eğlenmiş ol bir utanç içine giriyor insan.
O duygu fena, o duygu her şeyi bozuo işte.
:)