SlideShow

2

Sucker Punch


Dawn of the Dead ve 300 filmlerinden dolayı yakından tanıdığımız yönetmen Zack Snyder'in yeni filmi "Sucker Punch" sinemalarda yerini aldı.

Evet Almanya'da ilk defa sinemaya gittim ; hoştu güzeldi . Açıkçası bu kadar küçük şehire bu kadar güzel bir sinema beklemiyordum.
Neyse filme geçeyim.

Fantastik kurgusu gelişmiş olan Zack Snyder yine iyi iş çıkarmış. Rodriguezle kan bağı olabilir Snyder'in. Çünkü bu filmde kadının kadınsılığıyla savaşçılığını çok ustaca yansıtmış .
Filmde ki renk tonlaması fantastikliği daha belirginleştirirken , öte yanda bol soundtrack kullanılması filmi pek bir güzelleştirmiş .
Kurgusu hoş olmasına rağmen sonu daha iyi bağlanabilirdi diye düşünüyorum. Yinede bu filmi diğer filmlerden ayıran bir unsur var : Genelde filmlerde hayali dünyayla gerçek dünya seyirciye ayırt edemeyeceği bir şekilde sunulur ve böylece filmin sonunda bir süprizle karşılaşılırdı. Ancak bu filmde iki dünyayı iç içe mükemmel geçişlerle anlatmışlar.

Oyuncularda Emily Browning başrol için doğru seçim olmuş . Ve tabi Sweet Pea 'yi canlandıran Abbie Cornish'i unutmamak lazım.

Sweet Pea erkeklerin hatırında kalacak bir karakter olacağa benziyor.


Bu filme soundtrackleri sayesinde vereceğim puan  7.8

Ve filmin mükemmel giriş sahnesiyle başbaşa bırakayım sizi..
Buyrunuz..

2 Sek Raki:

karakedi

artık bizde 15 nisan da vizyona girmesini bekleriz, 3d miş üstelik; renk tonlamaları da çekiyor insanı..

Mia Wallace

video muhteşem merakla bekliyorum!