SlideShow

5

Mala Bağlamak

Mala bağlamak terimini eskiden çok kullandığımı farkettim aniden. Tabi Almanya'ya geldiğimden beri kullanmadığımı da farketmem fazla sürmedi. Oysa ki burada o kadar çok mala bağlıyorum ki , saymak imkansız.
Çarşamba gecesinden başlayalım. Tipik  mala bağlanma gecelerinden biriydi. Öğlen 12 de başlayan futbol turnuvası akşam 6 ya kadar sürdü. Tabi yaptığımız tek şey futbol oynamak değildi ; bunun yanı sıra mangal ve bol alkol tüketimi gerçekleştirdik. Eve dönüp içmeye devam ettikten sonra outdoor partiye gittik. Tabi o kadar uzun süreli bol alkol tüketiminden sonra bilinç kendini kapattı. Gerçi hatırlamadığım hiçbirşey yok ; genelde hiçbirşeyi hatırlamam. Hatırladığım salakça şeylerden biriyse bir kızla aramızda geçenler .. Kızla muhabbet ettikten sonra kıza içki ısmarlıyorum - niye ısmarlıyorsam artık - Neyse daha sonrasında kıza içkisini verdikten sonra kızın güzel olmadığına karar verip bye diyip gidiyorum. Nasıl salakça bir davranışsa artık. Normalde bir partide çok sarhoşken bir kıza içki ısmarlıyorsanız şansınızı yatağa zorluyorsunuz demektir. Daha sonrasında 2 saat yürüyüp kayboluşum var . Neyse ki arkadaşı arayıp taksicinin telefon numarasını alıp eve dönebildim ..

Bu çarşambanın hikayesiydi.
Gelelim dün geceye.
Yaklaşık 6 saat çalıştıktan sonra evde ki 151. kutlamaya yetişebildim ; sıra sıra biralar ve şampanyalar sonrasında başka bir dernekteki partiye yol aldık. Kontrollü olacaktım vs. ; hepsi yalan oldu.  Kaçak giriş yapıp giriş ücretinden yırttım . Daha sonrasında aldığım içki kuponuyla alkol tüketmeye başladım. Kuponu bitiricem diye götüme kadar içmek zorundaydım . İşin içine bir de sarhoş barmen girince olanlar oldu. Adama 5 kere votka enerji dedim ancak 5 kere votka portakal alabildim. İşin kötüsü adam bardağı full votkayla doldurup portakal suyunu damlatıyordu. 2 kere uyarmama rağmen sonuç değişmedi. Eve nasıl döndüğüme dair hiçbir fikrim yok . Uyandığımda çok ciks yattığımı farkettim; evet takım elbiseyle yatağımda uzanıyordum.

Az önce bir arkadaşın anlattığına göre eve taksiyle dönmüşüz ; ve diğer bir olaysa şöyle : taksi gelmiş ve beni arıyorlarmış , eleman bana tuvalletten çıkmamı söylemiş ve bende anında kapıyı açıp çıkmışım . Artık ne yapıyorduysam tuvalette ; ben bile bilmiyorum. Hayırlara vesile olsun : |

Bir diğer arkadaş sokakta uyanmış ve kayıp listesi şöyle : Ayakkabılar, cep telefonu , anahtar ve ceket..
Tam olarak bilen biri var mı diye herkese sorup duruyor ama maalesef verimli olarak hatırlayan yok.
Kendime belli süre alkol yasağı vermek istesemde mevcut şartlarda imkansız gibi görünüyor.

Başım dönüyor , fickiym böyle hayatı... İki gün daha içmeye devam ; malum 151. dernek kutlamalarımız var. Takım elbise ve alkol zorunluluğu da ekstrası.

Alkol kokan dudaklarımla ıslak ıslak öpüyorum hepinizi.

5 Sek Raki:

karakedi

anlaşıldı senin baş göz edilmeden durulacağın yok :)

Hero of Darkroom

beni şöyle bir kadınla baş göz ederseniz çok sevinirim, içkiyi bırakmam ama partileri bırakabilirim .. evet kadını tarif ediyorum :
yüzü kesinlikle güzel ve tatlı kavramına uymalı; mimikleri şirin olmalı, gülümsemesi de öyle . bunların dışında iletişim kurabilmeli ; bişey üstüne oturup tartışabilmeliyiz .. kısacası felsefeyi sevmeli falan filan.. sahiplenmeli sevdigini ..
bi de bi de diye devam ederdim ama gerek yok.
bu kadarını bulabilirseniz dvd koleksiyonumu bağışlayabilirim (=

denizero

__hahaha pek mala bağlamış gözükmüyo bu okuduklarımdan....gayet aksyon dolu yaşıyosun bravo.... ayakkabısını kaybeden arkadaş eve nası dönmüş??? :)...___

Hero of Darkroom

evet pek aksiyon dolu oluyor ama böyle mala bağlamış mimikler sergilediğim zamanlar da yanında geliyor (=
taksiyle dönüvermiş. eşyalarını buldu ama nerde nasıl buldu henüz öğrenemedim detayları

Pinecone Stew

Have a SUPER week !