SlideShow

2

Ortaya karışık


Keşkelerin olmadığı bir yerde yaşamak isterdim... Demiş Hande ablamız ; kadın güzelleşiyor. Ulan bu şarkısınıda seviyorum , bu yaz Bodrum'da tatil yapmış olduğum için değil üstelik..

Neyse bi sigara yakayım , efkar bastı.

Senin olmadığın ülkelerde yaşlanmak isterdim...
Çok yalnızım lan , şarkılarla konuşuyorum o derece...

Dün bizim evde parti vardı , bi önce ki postumda bahsetmiştim. Neyse beklediğimizden daha fazla kişi geldi; yaklaşık 200 kişi. Tabi bize eğlenmekten çok çalışmak düşsede güzel bir geceydi . Keşke sonu da benim için güzel bitseydi.
Sonunu hatırlamıyorum ... Saat 3 'e kadar çalışırken kaçak içki tüketimi yapmaktan dolayı kafam güzelleşmiş. Ve 3 ten sonra içtiğim kolasız full romlu Cuba Libre'ler beynimin anı yapmaya yarayan hücrelerini öldürmüşler.
Haliyle sabah pantolon ayakkabı gömlek üçlüsüyle yatakta uyandım..
Ulan bide 200 kişi evde olunca nefes alınamayacak kadar sıcak oluyormuş..
Neyse ne diyordum , heh uyandım o şekil ; ve o kafayla kalkıp bir bira fondipledim. Baş ağrısı desen artık baş ağrısı bile değil ruhum ağrıyor o derece.
Üniversite liginde maçımız vardı ; akşamdan kalma halimle kendimi bol bol çalımladım . Akan her damla terim buram buram alkol kokuyordu . Malum yine yenildik . Ben kötü değilim takım kötü .

Neyse bi kız var .. Bir postta bahsetmiştim sanırım ; hatırlamıyorum . Anci diyelim kıza . Daha önce ne dediydim kim bilir .. Esmer olduğundan mı yoksa güzel güldüğünden mi bilmiyorum ama beni çektiği kesin. Öyle çok sohbetimiz olmasada (ah şu almancanın gözü kör olsun  ) bir elektriklenme söz konusu .
Kızı ayda bir falan gördüğümden ve o gördüğüm zamanlarda önce çok meşgul olup daha sonra sarhoş olduğumdan herhangi bir ilerleme kaydedemedim.. Görünen o ki bir ay daha herhangi bir ilerleme kaydedemeyeceğim.

Dönelim partiye... Ev partisi iyidir hoştur güzeldir ama sadece dışarıdan katılıyorsanız.Bugün alt üst olmuş evi temizledik ve yaklaşık 6 saat sürdü. Şişeler ,kırık bardaklar , dekorlar vs . Neyse ki bir daha ki ev partisi 6 ay sonra .

Kendi ruh halime gelirsek ; evet çok yalnız hissediyorum , baştan çıkasım var ..

Bu şekilde baştan çıkartılabilirim.. 
Harbi baştan çıktım :| 

Cuba Libre 
2 cl Rom 
4 cl Kola
1/2 Lime 
Bir kaşık şeker 
Buz

2 Sek Raki:

FiRSTe

ne yalan söyliyim kıskanıorum su senin sarhoşluklarını ve katıldığın partileri :(
bırak eğlenmeye, su içmeye bile vaktim yok çıldırmama çok az kaldı :((

Laliş

Ev partilerini hiç sevmiyorum ben de. Tanıdığın tanımadığın bin ton insan evinin neresini ne açamla kullandıkları belli olmuyor falan. Bir de o kadar saat temizlik, ben küçücük odamı temizleyene kadar ölüyorum aman ama :D.