SlideShow

7

Lan

Lan arkadaş ... Benim alkolik problemlerim var , sonra benim ilişiksel problemlerim de var ... Hepsinin amına koyiym .Ama önce iki kadeh viski çakıp öyle koyayım ki performans artsın.. Dün gece yine pompa ; ulan fillerin bekaretini bozan şey benim beynim.. Filler demişken filler ve çimen şarkısını açayım da kafam açılsın biraz.. Ben size anlatmıyorum ama geçen cumartesi bisikletimi kaybettim. Ayıktım hatırlamıyorum ... Evet bizim böyle ironi içeceklerimiz var .Hemde şişesiz ; mazallahh içinizde gay olma eğilimi varsa üstüne oturmayın diye.. Herşeyden önce güvenlik geliyor ..

Ulan tutupta bir soran yok ; Hiro öldün mü yaşıyor musun ... Arkadaş seveni de sevdirenide ; benim ilişiksel problemlerimin başkahramanlarını da siksinler ; siksinler derken öyle kişi babında değil , hironun beyninde ki seçmece sinapslardan bahsediyorum . Bu fikiş fokuş eylemine bitek onlar muktedir olabilirler.

Bisikletimi kaybetmiştim evet neyse ki yedek bisikletim var-dı. Daha evden dışarıya çıkmadığım için var-dı diyorum. Çünkü dün gece eve dönüşü tam olarak hatıırlamadığımdan bisikleti kaybetmemiş olmayı umuyorum. Evet ben böyle zırt pırt bişeylerimi kaybediyorum ; en çokta kendimi . Lan yavşağım ben içmeyeyim de kim içsin ; öyle yavşak yavşak ağzını yaya yaya samimiyet havası vererek içme be bu kadar demesi kolay tabi . .

Eski sevgilim evlenmiş ; hemde en yeni eskisi... Birde bizim yalnızlık orkestramıza bak.. Yeni sevgililerimi saymıyorum bile... Yada sayayım : Bira -Votka -Rom -Viski araya da bi kız ... Evet bir kız diyorum ; artık o kadar nesnelleşmiş ki benim için ..
Yoksa herşey seks için mi acaba ; hani bu duygusallık durumları efkar durumları falan... Evet sanırım herşey sex için. -Ben böyleyim bi seks bi de sex derim arada ki ince farkı siz bulun - Çünkü efkar ve aşkta ruhun bedensel hormonlarla bol ön sevişmeli fikişmesi değil mi ... 3 nokta var lan bu bir soru yada teorem falan değil.. Çürümez yani..
Haydi siktirin ; hepinizi hor göresim var.. Ulan çok ta sikim yaşıyorsunuz he ; götünüz yer mi biraz fazla düşünmeye ...
Hop Hiğro kaçar..
Hepinize saygılar sevgiler öpüldünüz ..

Ps: küfürlü kısımlar için kusura bakmayın.. Yada bakın çok ta ..... de