SlideShow

2

Dark Kiss

(Şu şarkıyı dinlemek istiyorum ; yazıyı şimdi bitirdim ve bir sigara sarıp şu sigarada tüttüreceğim. Uzun süredir dinlemedim .. Haydi buyrun... TIK )
Nerdeyiz... Kafam karışık.. Oturup birşeyler karalayayım dedim. Hayatın değişkenleriyle çok oyalanıyorum. Ufak bir genelleme yapayım önce..

Eğer güneş doğmasaydı ben hiç uyumazdım. Doğru bir sevgili güneşi olmalıymış ya insanın ; beni uyutuyor musun ? Yalnız olmak sürekli pantolonla dolaşmayı gerektiriyor gibi... Yada objeyle özne arasında ki en yakın bağlantı bu .. Değiştirdik..

Olasılıklar dünyası..Şimdi evrende ki bütün değişkenleri hesaplasam geleceği görebilirim varsayımı var ortada. Örneğin dünya yörüngesinde bilmem kaç km hızla dönüyor ; 32 saniye sonra çevrede ki diğer nesnelerin çekim kuvveti vesairesi yüzünden sürtünme kuvveti bilmem kaç oluyor ... Bunun atmosferde egzantirik etkisi oluyor falan dedik geçtik. Bilgiler kesinlikle sallama ; sizin için araştırma yapamıycam bu saatte. Neyse ot bok değişkenini öğrendim ve hesaplarıma göre ben pencereyi açarsam 20 km ötede ki çiçekten havalanmış polen odama girecek ve beni hapşurtacak. Bundan dolayı beynim otomatik olarak ve yalnızlığa bağlı olarak kendime çok yaşa dememi emredecek. Peki o çok yaşa kelimesi benim beynimde nasıl bir etki bırakacak ; neyi hatırlayacağım yada neyi arzulayacağım ..Alt psikolojide ki herşey aslında basit bir değişken mi ; öngörülebilir mi acaba ? Eğer ki öngörülebilirse sikiym böyle hayatı.. Sevişseydik daha iyiydi ... Bazen sırf kader diye birşeyin olmadığını kanıtlamak için en uç şeyi yapıp aniden atlayayım diyorum ; tabi kanıtlamam gereken birileri olsaydı falan filan. Tamam hayatın abuk bir gelecek ağı var .. Ama bu ağ gps değil ... 50 metre ileriden sağa dönün diye olmuyor herşey.. Mesela şuan elimde tick işareti şeklinde bir yara var ; üstelik nasıl olduğunu hatırlamıyorum bile . "Approved" damgası yemiş gibiyim. Benim çözebileceğim şeyler değil bunlar.
 Neyse lan ben başka bişey anlatacaktım. Bu ara rüya görüyorum ; hoşnutum bundan. Ama uyandığımda yorgun hissediyorum kendimi ; fazla kaptırıyorum sanırım kendimi . Dün gece (öğlen) gördüğüm rüyada bir kızla öpüştüğümü hatırlıyorum. ( Yok lan sapık değilim ) İkimizin de üzerinde deri ceket vardı ; kızla öpüşmemem gerekiyordu. Böyle sokak barı tarzında bir yerdeydik . Bir arkadaşımın arkadaşıydı. Flirt kısımlarını tam hatırlamasam da , birbirimizi üst frekans mesajlarla etkilemeye çalışıyorduk bunun farkındaydım. Ve sonrasında şakalaşırken ufak bir temasla onu bankımsı oturma yerine oturtup öptüm. Salak bir gülümseme aldı ikimizi ; kız hakkında hatırladığım şey deri ceketi gülümsemesi ve koyu renk saçları.. Belki komik gelecek ama bütün günümü o öpücüğün inanılmaz tadıyla geçirdim. Çünkü hayatımda tattığım en öte zevkti ; daha doğrusu tatmadığım herhalde. Hak verirsiniz ki ben hayatında hiç öpüşmemiş yada sevdiği kızla öpüşmemiş bir insan değilim. Ancak bu çok farklıydı ; anlatması imkansız . Ben de anlam veremiyorum zaten ;ama çok üzüldüm öyle birşeyi tadamayacağımı anladığımda ... O kız bu gece tekrar rüyama girip öper mi beni ... Hassiktir lan alttarafı bir öpücük diyeniniz vardır . Bu herifte amma abartııyor lan diyeniniz de vardır. Yine de tek diyeceğim şey şu ; sevdim ben o kızı... Bir milisaliselikte olsa aşık oldum ona ; ya yarın daha fazla vaktimiz olursa ?
There's no time , when you're not there...

Not Flirt Kiss
Not Love Kiss
Not Desire Kiss 
Not Sex Kiss 
More than everything.. 
Just Dark Kiss

2 Sek Raki:

Laliş

Yorgun olmanın sebebi sen uyurken beyninin de dinlenmek yerine sana o öpüşme anını yaşatmak için çalışması. Bilinçaltı ya da beyin çok karmaşık yapılar. Hep öyle diyor ya işte bilim adamları.

Hero of Darkroom

bilim adamları hep bişeyler diyor zaten : ) bu aralar hayattan daha çok yoruyor rüyalar: p