SlideShow

8

Sahte

Seni seviyorum ; inan bana sevseydim söylemesi hiç bu kadar kolay olmazdı . . .
Sek rakı içen birinin iki bardağı gibiyiz birinde su birinde rakı ; kavuştuğumuz tek yer yolculuğumuzun sonu olacak.
Hep yarım kalışlarımız var  ,  bir türlü 4 e tamamlayamamışlıklarımız .
Birine yada birşeye çok inanmak onu sahteleştiriyor ya ; Tanrı'ya çok inanınca sahte olduğuna kanaat getiriyorum.
Oysa onun istediği de bu ; bütün dünyevi inançlarımın hepsinden vazgeçip ona yönlendirmem. .  Olacak mı ; olabilir.
İki kişi yaşıyoruz şu hayatı ; seslendirdiklerimiz Dünya'ya kalıyor . Peki ya seslendirmediklerimiz ? Ben öldüğümde seslendireceklerim ölecekse aslında ölen ben olmayacağım . Bu sadece benim Dünya boyutları için küçültülmüş bir projeksiyonum . Her dağın görünmeyen bir tarafı vardır ya ; o dağın olmayan tarafıyız . İçimde bastırdığım düşünceler insani olmaktan çok uzak ; çok ilkel , Tanrı-i .
Sonsuz döngüde bir metamorfoz ; ya bir kelebek gibi Tanrı bizi kozaları olarak kullanıyorsa ? İşte burada farkındalık devreye giriyor ; ki o kadar çok oyalayıcı unsur var ki .. Güzel bir manzara , güzel bir karşı cins ve türlü türlü toplumsal şeyler ; farkında olmak çok zor . İşin bir de şöyle enteresan yanı var ; ya Tanrı farkında değilse.. Ya Tanrı olduğunu bilmiyorsa ? Aslında sonsuz katsayıda herşeyin bir yaratıcısı olmalı ; yani Tanrı'nın da .
İçinizde büyüyen katile hiç ses verdiniz mi ! ?  Evet , hergün veriyorum.
Ve ilk resmi cinayetim sonuncusu olacak ; çünkü her ölüm bir intihardır aslında .

8 Sek Raki:

Ekimoza

evet ya Tanrı farkında değilse...
blogundan çıkamadım uzun süre şarkılara bayıldım,en sonunda bazılarını kendi fizy listeme atmakta buldum çareyi:)blogunu geç keşfettim ama artık burdayım,izleyicinim...

Hero of Darkroom

farkında olmaması daha güzel olmazmıydı .. sevindim ; geç olması önemsiz olmuş sonunda.. bu ara çok sık paylaşım yapamıyorum ama eskiye ait çok var

Ekimoza

kesinlikle daha güzel olurdu,ki bence de umrunda bile değiliz,umrunda bile değil tanrının bizim küçük dünyalarımız..
ve ben herkesin kendi kendisinin tanrısı olduğuna inanmışımdır hep,hepimiz kendimizin tanrısıyız ve cennet-cehennem kavramı da içimizde..kendi kendimize gün içinde defalarca kez yaşattığımız olgular bunlar..tabi bunlar benim şahsi görüşlerim..eskiye dair yazıları geriye doğru giderek okuyorum zaten:)

Nikita Roxie

Bugün bitirdiğim bir romandaki başroldeki kadın karakterin erkek versiyonusun.Katia=Hero.Umutsuz aşıklar..Hem içinde bolca Fransa ve New York var ucundan da Rusya.

Hero of Darkroom

ekimoza ; bilmem belki umrundayızdır. ama evet sonuçta herkes kendi kendinin tanrısıdır .. zaten aksi düşünülesi değil .
mhmm geriye doğru okumak daha keyiflidir çünkü geridekiler daha güzel olur hep : )

Hero of Darkroom

Beybim adresi vereyim yolla o zaman kitabı :) ama kendimi umutsuz bir aşık olarka görmüyorum .. sapkın bir mucizeist olabilirim ; ve belki manyak bir misyoner. Yada romantik bir katil.. Ama umutsuz bir aşık bana uyan bir profil değil (=

Nikita Roxie

Beybim bu gece yayın yap!
Sesini özledim valla..

Hero of Darkroom

beybim yorumunu şimdi gördüm. daha önce görsem dışarıda sürtmez yayın yapardım.. bi geceye sözleşelim tarihi sen söyle o gün yayın yapalım birlikte.