SlideShow

4

Sıkılmak Bedava

Ah anasını sattığımın hayatı ; herşey bedava... Hani vardı ya eskiden ; nefes almak bedava, yürümek bedava , sevmek bedava ... Artık sıkılmakta bedava..Hay sikeydim böyle hayatı diyesim var ; benim diyesim varlarım meşhurdur zaten. Sabah 6 da kalkacak olmama rağmen hala oyanacak birşeyler arıyorum .
Bu arada ee sizden n'aber ? Görüşemedik , elleşemedik. Bu ay maddi olarakta çok kolay geçmiyor ; varlık içinde yokluk çekenlerdenim. Alacaklarımı alamıyor vereceklerimi veriyorum.. Alma gülüm ver gülüm hesabı.
Durun lan biraz çektiğim bir iki fotoğrafla uğraşıp yayınlayayım.  O kadar makina aldık ; fotoğraf çekecek vakit yok anasını satayım. Sürekli aynı ortamlardayım.
Havalar soğuyor , geceler uzuyor ve yalnızlık katlana katlana artıyor ..
-Senle beraber olsam da ; sevgilim . Ayrılsakta ölsekte, bu yolda ; hep yalnızlık yavrum yalnızlık ömür boyu-
-Hiç görmesek birbirimizi  özlesek-
Belki yaşlanırım , belki yaşlanırız.. Ne çok fark var ikisi arasında . Oysa birinci tekil şahıs çekimi beni daha çok çekiyor sanki ..
Eh insan ortaköy sahilinde bir bankta yüzyıllar sonrasını koklamıyor değil .. Bir insan Dünya'ya sığamazken bir aşk kalbe nasıl sığsın ..
Öyle böyle işte ; melankolinin sonu yok , yıldızların da ve senle benim de .. Rüyamda ki kadını bile özledim ; sen düşün artık ne kadar hasret dolabiliyor insan.
Hem ben size anlatmadım ; bi kız vardı önceleri hatırlarsınız tahminimce : bir buçuk ay önce 2 ay konuşmamanın üstüne arayıp çeşitli sevgi cümleleriyle ve bazı ısrarlarla beni tekrar ikna etti.. İnsanın özellikle yalanlara inanası geliyor ya ; işte ben de öyle yaptım. Yine ve yeniden aşığım çok seviyorum masallarına başladı ve 3 hafta sürmedi ... Normal konuşurken ; 3 gün üst üste telefonuma çıkmadı ve bi nefes aldır diyip salladı. Sonuç : 1 buçuk aydır hiç konuşmadık .. İnsanlar mı orospu yoksa ben mi insanları orospulaştırıyorum bilemedim .Yok bu genel manada bir soru ; özel manaya sokayım  .
Oğlim Hiro , sen de nerde manyak var buluyosun demeyin bana . Benim kaderim bu . Bana bir deli bul sarıp sarmalayayım .
Hepsinin üstüne onun gitmesiyle bütün arkadaşlarımın türkiyeye geri dönmesi aynı zamana denk geldi. Ve yalnızlık fısıldadı kulağıma : - Şimdi yine düştün elime.
Ubz ubz..
Ekim geliyor ; sikime kadar.
Neyse yola devam. Ben büyük adam olucam , küçük dünyalarıma inat...

 Oh God ; give me a whore who take bath with blood.. 

4 Sek Raki:

Laliş

Bir şey yazacağım ama seni kırmasından ya da ağır olmasından korkuyorum. Hani diyorsun ya sıkılmak bedava diye. Anlaşılan o kız sıkılmış; bakmış kimse yok etrafta ben bir eskige sarayım da geleyim demiş. Sonra eski sarmamış onu. Öyle böyle atası tutmuş. Sanırım bu insanlar genel olarak böyle... Çünkü dediğin gibi sıkılmak bedava :). Sıkılınca her istediklerini değiştirebilirler ya da her istedikleri ile oynayabilirler sanıyorlar.

Hero of Darkroom

niye kırılayım (= en kötü senaryoları kabullenmiş biriyim ; aslında pek takmadığımı söyleyebilirim . Çünkü o kişiye karşı hissettiğim bütün duygular maskeli. O duyguları hayvansal olarak hissediyorum o kadar ; yalnızlık maskesi takmışlar .. Şimdi yine gelse yine inanırım mesela ; inanmak bedava (=
Hem unutmamak lazım ; bir hırsız aynı eve iki kere girerse çıkamazmış ;)

Serapus

Bence ne mutlu yalnızlığını kendisi seçebilene.
Bunu sen seçmemiş gibi görünsen de, senin bu yalnızlık. Kalır yani hep, gitmez bi yerlere. :)
Saçmalıyorum, çünkü neden? Çünkü beyin de bedava.

O zaman yeni burası;
http://pekipekipekipeki.blogspot.com/

:)

Laliş

Oy işte bundan korktuğumdan çok istesem de biten bir ilişkiye dönemiyorum :D. Bitan bitmiştir, arada kalan alışkanlık yanıltıp bir ömrü zehir ediyor sonra :D. Ama çok sevdim bu sözzüü ahah :D.