SlideShow

5

Immortals

The Fall filminin yönetmeni Tarsem Singh'ten uzun süre sonra yeni bir film geldi. The Fall filmiyle uzaktan yakından alakası olmayan bu film izlenilir filmler arasına girmeyi başarır diye düşünüyorum.

Immortals filminin konusu ise şöyle :
Bütün insanlığa hükmetmek isteyen bir kralın durdurulması gerekiyor. Peki ya Tanrılar ? Zeus ve çocukları insanlığı yalnız mı bırakacak... İnsanlar ve Tanrılar arasında ki bağ savaş meydanlarında daha kuvvetleniyor.

Film , bazı güzel savaş sahneleriyle dikkat çekse de vasatı aşamıyor. Gerek senaryonun klişe oluşundan gerekse senaryonun işlenişinin yavanlığından filme puanım 10 üzerinden 6.2 .
Şimdi 6.2 verdim diye bu filmi izlerken eğlenmeyeceğiniz anlamına gelmez.
Sizde benim gibi fantastik savaş filmlerini seviyorsanız kaçırmayın izleyin derim. Çünkü bu tarz filmler maliyet yüzünden çok fazla çekilmiyor. Çekilse de ya çok iyi yada çok kötü oluyorlar. Bu film en azından çok kötü olmayıp orta kararda kalmayı başarabilmiş.

Ayrıca The Tudors severler için kaçmaz bir film çünkü başrolde The Tudors'un Charles Brandon'u Henry Cavill oynuyor.
-Theseus-
İyi seyirler.

5 Sek Raki:

Reza

Regarding your mark for the movie, I'm fine with 6 but I wonder what is your justification for the 0.2!

Büşra Bayram

,Açıkçası filmden çıktıktan sonra ağlama moduna girmiştim. Filme fragmanında aşık olmuştum. Tüm hayallerim yıkıldı. Hayal kırıklığına uğradım. Ok'muydu, yay mıydı, her ne haltsa film boyunca onu aradılar. Bulunca hiç bişey yapamadılar ya. İşte o an öliyim ben yaa dedim. Sonra tanrıların hepsi öldü, tek tanrı kaldı ya. Adamlar tek tanrı düşüncesine döndü hacı diye dalga falan geçtik. Kurgu , hikaye, senaryo ne biliyim, hiç bişey güzel değildi. Yalnız 3d izlendiği için olacak ki görüntü süperdi.

Hero of Darkroom

its just emotional (=

Hero of Darkroom

tek tanrı olayıyla güzel dalga geçmişsiniz (= hay yayına soktuğumun kral bilmemnesi diyesim gelmişti benimde.
şu 3d'li laptoplar ne zaman çıkıcak bide websiteleri 3d li film yayınlayacaklar mı sorusunu sorarsam hiç görsel zevk almadığımı anlayıp bana acımış olacak mısın bilemedim : )

Büşra Bayram

Aa lütfen ama ayıp ediyosun. Zira o manzaralı olan yerler gayet güzeldi. Benim gibi fotoğraf çekme merakı olan insanın tepkisi :" Lan neresiyse gidelim şuraya!" olmuştu. Bir de o hatunların oturduğu sahne, dua ediyorlar falan ya. Bak orayı da sevmiştim. Ama o kadar. He sahi, konusu neydi bu filmin :D