SlideShow

3

One Day

"One Day ", Anne Hathaway ve Jim Sturgess'in başrollerini paylaştığı güzel bir romantik film. Bence yönetmenler için en zor iş senaryoda ki karaktere uygun yüzler bulmak. Ki eğer konu romantik bir film ise Anne Hathaway bunun için biçilmiş bir kaftan.

Kemikli yüz hatları ve değişik mimikleriyle bu filmde de ben romantiğim demeyi başarmış.
Film iki yakın arkadaşın birbirleriyle yakınlaşmalarını ve birbirlerini desteklemelerini anlatıyor .. Tabi iki yakın arkadaş arasında derinlerde saklanan aşk kaçınılmaz olabiliyor.
Aşk ve kariyer kaygısını birbiriyle güzel harmanlamış olan bu film de Anne Hathaway kadar Jim Sturgess'ın performansı da göz dolduruyor.
Genelde dozunda dramatize etmiş olsalarda filmin sonu biraz klişe.
Yine de ben bu filme 10 üzerinden 7.7 veriyorum.
Bilmediğiniz sokaklarda iki sıradan yabancıyla  romantikleşmek istiyorsanız ; haydi ekran başına diyorum.

3 Sek Raki:

Büşra Bayram

Filmin başından sonuna kadar kızdaki aşkı iliklerimize kadar hissediyoruz da adam bildiğin öküz. Hayvani bi insan. Şahsen hiç sevmemiştim filmi. Gururuma falan dokunmuştu. Filmin ilk gösterimine davetli olduğum için katılmıştım. Para verip gitseydim intihar edecek duruma gelebilirdim sanırım :D

Hero of Darkroom

sen adama kıl olupta sevmemişsin filmi (= bu demek oluyor ki film seni içine baya çekmiş..
güzel filmdi güzel :D

Signora Dotty

ben bu filmi vizyondayken izlemeyi çok istemiştim ancak izleyemedim :/ kitabını okumaya başladım ama :) en kısa zamanda bitirip filmini izlemeliyim bence :)