SlideShow

2

Internet sokuslari

ULan daha 3 gün önce günesi görürken bugün kar yagdi buralara. Daha ekimin ortasi olmadi bu ne soguk. Zaten bu ic karartan havalarla erken depresyona girmisken ve hergün saat 9-17 arasi staj yapip aksamlari da ise giderken  bi de dolandirilmayadur.
Sizi bilmem ama ben öyle internetten cok alisveris yapan bi adam degilim; amazonu internetten saymiyorum cünkü amazon bizim bakkal gibi bisey ne lazim olursa ordan aliyorum. Neyse velhasil amazonu saymadik gittim ben ebay kücük esyalar sayfasindan telefon alayim dedim. Gittim güzel bir telefon buluverdim son model Camcung sik-alti öjj pilüs . OO dedim fiyatta iyi .. Adama sordum hocam paypal ile ödeme mümkünmüdür diye evet dedi. Yattim üstüne hemen gönderdim parayi araya haftasonu girdi teelfonu bekliyorum p.tesi gelir diye. Arada adamdan da mesaj bekliyorum posta takip kodu yollasin falan diye. Herif bi anda sirra kidem basmaz mi  vay himisini dedim. Yaklasik 2bin tl cik var isin ucunda ben hala o kadar yasli olsam da ufak bir ögrenciyim nihayetinde. Basti beni stres; neyse bosuna almadik ya paypalden . Hemen orda alici haklarini koruyan bölgeye el attim; adam altta kalmayip direk olayi paypal davasina cevirdi ve altina yorum olarak sunu eklemis : sözde ben arkadasa mesaj atmisim ve demisim ki benim bir arkadasim telefonu elden alacak ve üstünde para yok diye ben paypal üstünden yatirmisim. Yok ebenin ami ali sami. Herif bu kadar profesyonel yalan söyleyince ben iyice tirstim aha dedim para gitti. Sikimi alicaz falan hesabi.
Neyse bugün ibnenin oglu yavsak pezevenk mail atmis bana ; mail de diyor ki paypal sana parani geri ödeyecek git cek davayi yoksa seni polise sikayet ederim 3 yasinda kizim var ; sana telefonu bedavaya birakmam ... cart curt. Ya bu herif agir sizofren ; ya beni korkutmaya calisiyor . E be amkdugumun evladi ismimi biliyorsun adresimi biliyorsun belli ki ismim soyadim ecnebi ismi hic mi korkmuyorsun agzini burnunu 2bin liralik dagitirim diye..
Burda ecnebi = türk oluyor ....
Neyse siz siz olun birsey alacaksaniz gidip elden tedarik edebileceginiz kisilerden alin ; öbür türlüsü sadece stres kavga gürültü..
Bugün polise gidecem bakalim. Himisini cükiym bu sansin ... Para geri gelene kadar da ayfon fourseason la devam.
Teknolojisiz geneleksel alisverisler diliyorum sizlere.

2 Sek Raki:

Büşra Bayram

ben yazı okurken ister istemez makalede keyword seçer, ona göre ana fikrini bulurum cümlenin. Hepsini okumama gerek kalmaz. Bu hızlı okuma için idealdir ki hele benim için bir nimet. Biz üç üniversiteyi boşa bitirmedik!

neden mi anlattım? çok değerli blog yazarımız, ne sağ tuş çalışıyo ne sol. Seçemiyorum, sağa çift tıklayamıyorum, okuduğum yeri kaybediyorum, keywordlarimin altını çizemiyorum. Resmen eziyete uğradım az önce. Sanırım yazılar çalınmasın diye yapılan bir yöntem bu. Her neyse saygı duydum fakat seveceğim anlamına gelmiyor bu.

Hero of Darkroom

Zamaninda oyle ayarlamisim kalmis. Ama su da var ki benim yazilarimda ben beyin kullanmiyorum hal boyle olunca ana fikir olmuyor . Biri bi kelimeden yaziyi anlarken bir baskasi baska bir kelimeden anliyor. Ben burda sinav hazirligi icin skript yazmiyorum ki . Ne yani simdi ben hizli seviseyim diye karsimda kinin yumusak g noktasina mi yumulayim hemen . Tadini cikar ön sevis ; baska turlu sevemezsin . Saygi hep duyarim ; fikirlerim aciktir .
Kal saglicakla