SlideShow

3

Etik-et


Nejat İçler soyundu , Fatmagül iş buldu ..  Karşı komşu soyunsa bu kadar dikkat çekmez, evin bireyi iş bulsa bu kadar sevinilmez heralde..
Nejatın modası geçmişti aslında ama çıplak nejatın modası yeni geldi... Biz böyleyiz arkadaşım , soğumuş yemeği ısıtıp ısıtıp sunarız insanımızın önüne..

Kendinen 20 yaş büyük biriyle sevgili olan kızlara direk önyargılı bakan biz Sonerle Aylinin aşkına vay be ne aşkmış diye bakıyoruz.Evet bi bok olmaz bizden.


Ali Şota albüm çıkarmış üstüne klip çekmiş soyun diye.. Bakmışlar ki klipte insanlar soyunuyo , bu bizim insanımızı etkiler ya soyunurlar ya abdest alırlar demişler ve yasaklamışlar. Bizde çıplaklık yasak , erotizm ve tahrik serbesttir.
En önde gelen gazetelerimizde abuk subuk yorumlar altında mankenler ve e-gazetelerdeyse meşhur frikikler el kol sallarken, klip için soyununca yasaklanma oluyor. He filmde soyunursanız o sanattır ...  Lan bizde cansız mankenler bile namusuyla yaşayamıyorlar ve insanımızın dilinden ve belinden nasibini alıyorlar..


Bide bişi başkanı  Orhon Çeker'in sözleri var (31 çeker bu kişi gebermiş artık çekmekten)" dekolte giyen kişiye tecavüz süpriz olmaz" demiş.
Bu kişiye bukkake midir nedir o boktan yapmaları lazım da neyse..

Mısırda tacize uğrayan muhabiri duymuşsunuzdur hepiniz. Peki manşeti gördünüz mü ; " Cinsel tacize uğramadan önce ki son fotoğraf " . Ulan asıl tacizci sizsiniz .. Bu nasıl bir manşettir, direk şuna benziyor : Last scream before gang bang ... Yuh diyorum..

Yok azizim bizim memlekete aşkta sevişmekte ağır geliyor... Bırakalım unutalım biz bunları.. Başımızı öne eğelim ne ekersek onu biçelim.. Mis mis...

3 Sek Raki:

Ayşa (Ayşe Nur)

haha ya soyuncaksın, ya ölenin arkasından konuşacak, ya da sevişeceksin. Gündemde kalmanın 3 yolu

Hero of Darkroom

o zaman fantastik bir fikir sunayım...
ünlü birini cansız mankenle birlikte videoya alalım.. iş bittikten sonrada arkasından konuşsun .
zengin olur muyuz ki :|

SindireLLa

ohooo zengin olmak ne kelime o ünlüden daha ünlü olursun hattta albüm yaparsın :P herkesin albümünün olduğu bi toplumda yaşadımığımız için:)