SlideShow

1

Bir Silivri Macerası

Sene bilmem kaç ; ben seneyi hatırlamıyorum , o sene de beni hatırlamıyor. Adım yazmıyor o senenin önemli olaylarında . O yüzden takmıyorum kafaya. İrem- Hayalet Sevgilim şarkısı yeni popüler olmuş . Bir devrin başlangıcı : Sanal Şarkıcılar, Ünlüler .. Ne yalan söyleyeyim güzel şarkıydı.
3 arkadaş basıyoruz otobüsle İstanbul'dan Silivri'ye. Düşük bütçeli 4 günlük bir tatil planımız var .
Tam takır buzdolabını bilinçsiz bir alışverişle doldurduktan sonra akıl almaz tatil başlıyor. Aman sabahlar olmasın. Site içi yazlık olduğu için biz haricinde herhangi bir aksiyon yok. CM(Championship Manager)  çok meşhur o zamanlar ; yatıp kalkıp CM oynuyoruz diyeceğim olmayacak çünkü yatmıyoruz. Gece çıkıp sahilde içiyoruz gündüz evde CM keyfi. Beslenme makarna , ekmek ve ketçaptan ibaret. Otomatik olarak insan bünyesinde deneyler yapıyoruz ; tema uykusuzluk. Batak oynuyoruz ; içmeye devam. Ama herşeyin yanında bir koyu sohbettir gidiyor. Yani aslında bizim sohbetimiz rakı gerisi de meze gibi .
Her geçen dakika koyulaşıyor aşk anıları , hayatın sabıkaları. Uçurum kıyısı küçülüyor insanın ayakları altında ; konu aşk olunca.
Ne dolunaylar batıyor da biz batmıyoruz o gecelerde .
4. gün oluyor ; uykusuzluk başa vurmuş . Taşak desen o biçim . Zaten her boka gülüyoruz  ; insan aralıksız 3 saat gülebilir mi , gülüyormuş. Kız kesiyor ; kıza bak lan uahaha diyip kopuyor film .  Öyle abuk subuk bi noktadayız. Cepte para da kalmamış ; ekmek ketçap ikilisi öyle lezzetli ki yanına da bira . Su yok tuz yok , aspirini bile birayla içiyoruz . Son gece ; sabah döneceğiz . İki kişi alman batağı oynuyoruz. Ama bi sorun var ; hayat slow motion efektine geçmiş . Uykusuzluğun getirdiği birşeymiş ; evde denemeyin diye de uyarıyorum. 3 gün uyumayınca saniyeler dakikalar gibi geliyor. Masaya kartı atışım çok uzun bir süreç gibi geldiğinden sıkılıyorduk . Biz iki kafadarı bunun üstüne korku sarmaz mı ; uyursan ölürsün gibisinden bi korku. Çünkü artık insan hissizleşiyor ; nabız yok kalp atışı düşük .  Neyse uyuduk kalktık ; hala buralardayız. Mavi otobüslerle atladık döndük istanbula . Cebimizde ki son bozukluklarla yenibosna metro istasyonunun ordan iki dal sigara aldık . Sağnak yağmur altında onları tüttürdükten sonra ayrıldık evlere doğru.

Ve bitti tatil , 3 günlük macera. Şimdi hepimiz ayrı yerlerdeyiz . Ben taa Almanyalardayım. Vay ak demeden edemeyeceğim.
Neyse bu 3 günlük tatil boyunca her an dinlediğimiz İrem - Hayalet Sevgilim şarkısı gelsin.

Bizden bu kadar; maceralarımızı yavaş yavaş yeni nesillere bırakıyoruz. Sağlıcakla kalın.

1 Sek Raki:

Emilia

Sahiden ne şarkıydı. Liseye yeni başlamıştım galiba. Hey gidi.

Güzel olmuş da bunları silivriye gitmeden de yapabilirmişsiniz sanki :)